AANMELDEN

Veel gestelde vragen?

Wanneer moet ik mijn theorie gaan halen?

In het bezit zijn van je theorie is een belangrijk onderdeel van je rijbewijs halen. Met je theorie kunnen wij een TTT of examen plannen. Ook als je een versnelde rijcursus wilt volgen (bijv. 10 dagen / 4 weekse / 10 weekse in overleg met je instructeur).

Wat gebeurt er met het pakket als ik uren overhoud? Of als ik over mijn pakket heen ga?

Samen zullen we je uren nauwlettend in de gaten houden. Maar mocht het zijn dat je uren overhoudt in je pakket, dan zullen wij dat met je verrekenen ná het behalen van je rijbewijs. Verrekening geldt tegen het tarief zoals vermeldt in de lespakketten.

Mocht het nou voorkomen dat wij denken dat het beter is om wat meer lessen te volgen voor je examen, dan zullen we dat ook altijd met je overleggen. Die uren worden dan wel in rekening gebracht.

Als ik mijn rijles wil verplaatsen/afzeggen? 

Hopelijk komt dit niet te vaak voor. Maar het kan voorkomen dat je ’s-nachts ziek wordt of anders; dat kan nou eenmaal gebeuren. Dan zoek je contact met je rijinstructeur en zal de rijles verplaatst worden. 

Wil je de rijles afzeggen doordat je echt niet kan, doe dit dan svp 48 UUR van tevoren. Zo kunnen wij misschien nog iemand anders bellen. Gebeurt dit niet 48 UUR van tevoren dan zijn we genoodzaakt deze kosten in rekening te brengen. En dat is zonde van je uren!

Wat is een tussen tussentijdse toets (TTT)?

Een TTT is een proefexamen bij het CBR. Er gaat dan ook een examinator met je mee. Die gaat een proefexamen met je rijden, zonder dat je kan zakken of slagen. Hij/zij kijkt naar wat er beter kan vóórdat je examen doet. Hij/zij geeft je die tips ook mee om te oefenen tijdens de rijlessen. Bij je TTT moet je ook 2 bijzondere verrichtingen doen. Als die goed zijn, kan je vrijstelling verdienen voor je eerstvolgende examen.

Hoeveel uur wordt er gebruikt voor mijn tussentijdse toets en examen?

Voor de TTT en examen rekenen wij 5 uur. Deze uren gaan van je pakket af. Deze 5 uur houdt in dat wij 1 uur vóór je toets of examen vertrekken. Je toets en het examen duren 1 uur bij het CBR. En daarna rijden we weer 30 minuten terug.

Hoe moet ik betalen en wanneer?

De kosten van een pakket kunnen óf in 1 keer betaald worden óf in 2 termijnen. Bij aanvang van de opleiding dient de eerste 1.000, – Euro te zijn voldaan.

2e termijn: het restantbedrag wordt gefactureerd na 10-15 uur rijlessen.

Zodra je kiest voor losse rijlessen, zal de les afgerekend worden door een contante betaling of door een rekening.

Waar moet ik me machtigen en waar vul in mijn gezondheidsverklaringen?

 Voor je machtiging klik je hier:

Voor je gezondheidsverklaring klik je hier (let wel hier zijn kosten aan verbonden):

Staat je vraag er niet bij?